FAQ

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål. Finder du ikke dit svar her, så er du altid velkommen til at kontakte os her.

Der er gratis forsendelse på alle ordrer over kr. 899,-. Overstiger din ordre ikke dette beløb, er fragten kr. 39,-

Kort tid efter, at du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, vil du modtage en e-mail med instruktioner. Mailen indeholder bla. et unikt link til netop dig, som giver adgang til 5% rabat på hele din første ordre!

Vi glæder os til at se dig som kunde hos os!

Vi modtager diverse betalingskortkort samt ViaBill og bitcoin. Det er ikke muligt at betale på andre måder.

Lagervarer bestilt inden kl. 14:00 på hverdage afsendes samme dag. Varer på fjernlager, eller varer der ikke er på lager, leveres typisk indenfor 2-3 hverdage.

Er varen forsinket - eller kan den ikke længere skaffes hjem - vil du modtage besked ang. dette.

Når du har afgivet din bestilling, pakker vi din ordre og sender den til den adresse eller pakkeboks, som du har opgivet.

Umiddelbart efter din bestilling vil du modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail. Når varen afsendes vil du modtage en faktura - også pr. e-mail. Denne e-mail indeholder også dit Track-and-Trace nummer, så du kan følge din ordre.

Ja, det er sikkert at handle hos MotorcykelGrej.dk. Vi overholder dansk og europærisk lovgivning og forbrugerbeskyttelse, samt beskytter både dine betalingsoplydninger og personlige informationer jf. GDPR.

Læse evt. mere her:

Du modtager din faktura/kvittering pr. mail, når vi har afsendt din ordre.

Hvis størrelsen ikke er korrekt, kan du benytte dig af vores 14-dages returret.

Ønsker du alligevel ikke produktet, står du selv for at returnere det. Du kan finde vores vejledning til dette her.

Du har altid 14 dages returret. Læs mere i vores handelsbetingelser og se, hvordan du lettest returnerer produktet. Du kan benytte vores retur- og ombytningsportal her.

For at holde omkostningerne nede, er der ingen fysisk butik. Vi kender dog vores produkter, og vi guider dig gerne til at finde det helt rigtige til dig.

Under købet her på siden kan du som kunde selv bestemme, hvem du ønsker din pakke leveret med.

Pt. tilbyder vi Bring og Postnord.

Ja, vi sender altid pakker med Track-and-Trace, så du kan følge med i, hvor langt din pakke er nået. Du modtager både en e-mail og en SMS.

Vi går op i miljøet og netop derfor bruger vi miljøvenlig pakning. Du vil derfor også kunne modtage en forsendelseskasse, der har været brugt til forsendelse flere gange. Vi genbruger så ofte vi kan, og vi bruger kun miljøvenlig pakning. Vi sender ej heller faktura med ordren, da du allerede har modtaget denne på mail.