Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål. Finder du ikke dit svar her så kontakt os via denne side.

Hvad koster forsendelsen?
Der er gratis forsendelse på alle ordrer over DKK 899,00 til nærmeste GLS depot. Overstiger din ordre ikke dette beløb, er fragten DKK 59,00 for levering direkte til døren eller DKK 29,00 for levering til nærmeste pakkedepotet.
Hvordan benytter jeg min rabatkode?
Hvis du har modtaget en rabatkode også kaldet kuponkode, skal du indtaste den i checkout flowet under punktet "kurv".
rabatkode - mc bukser
Hvilke betalingsformer kan benyttes på siden?
Vi modtager kort, ViaBill, MobilePay samt betaling via direkte bankoverførsel. Ønsker du at betale via andre muligheder, kan du blot kontakte os for nærmere information.
Hvor lang er jeres leveringstid?
Vi bestræber os på, at sende varen samme dag, så leveringstiden derved er 1-3 dage. Det er dog ikke alle varer, som vi har på lager, da nogle varer bliver sendt fra vores fjernlager. Der kan derfor gå op til 10 hverdage, og du vil selvfølgelig blive gjort opmærksom på det, hvis dette er gældende for din ordre.
Hvad sker der efter bestillingen er gennemført?
Når du har afgivet din bestilling, pakker vi din ordre og sender den til adressen, som du har opgivet. Efter din bestilling vil du modtage en ordrebekræftelse samt en faktura, når din ordre er afsendt. Du vil ligeledes modtage et Track and Trace nummer, så du kan følge din ordre.
Er det sikkert at handle online hos jer?
Du kan derfor være helt sikker på, at det er sikkert at handle online os hos, da vi benytter ePay og NETS Danmark samt overholder alle standarder for kryptering. Hele siden kører med HTTPS.
Modtager jeg en faktura for min ordre?
Du modtager din faktura/kvittering pr. mail, når vi har afsendt din ordre.
Hvad gør jeg, hvis størrelsen ikke er korrekt?
Hvis størrelsen ikke er korrekt, bytter vi selvfølgelig til den rette størrelse. Du kan eventuelt kontakte os, hvis du har brug for vejledning. Du kan benytte vores retur- og ombytningsportal her.
Kan jeg returnere produktet?
Du har altid 14 dages returret. Læs mere i vores handelsbetingelser og se, hvordan du lettest returnerer produktet. Du kan benytte vores retur- og ombytningsportal her.
Har i en fysisk butik?
Nej det har vi ikke. Vi udelukkende en webshop og har derfor ikke en fysisk butik.
Hvem sender i ordrer med?
Vi benytter GLS.
Modtager jeg sporing af pakken?
Ja vi sender altid pakker med Track and Trace, så du kan følge med i, hvor langt din pakke er nået. Du modtager både en e-mail og en SMS.

MiljøvenligpakningVi går op i miljøet og netop derfor bruger vi miljøvenlig pakning. Du vil derfor også kunne modtage en forsendelseskasse, der har været brugt til forsendelse flere gange. Vi genbruger så ofte vi kan, og vi bruger kun miljøvenlig pakning. Vi sender ej heller ordreseddel med ordren, da du allerede har modtaget denne på mail.