Broger - MC jeans med kevlar

Kombiner det fede look fra almindelige jeans med beskyttelsen og sikkerheden fra ægte motorcykelbukser. I disse mc jeans fra Broger får du den slidstærke og verdenskendte kevlar aramid i kombination med beskyttelse af knæ og hofte.

Kevlar bukser og MC jeans - Når sikkerhed og stil mødes

I Broger MC jeans får du ikke bare lækre jeans, som du kender fra dagligdagen. Du får et par mc jeans der leverer det ypperste indenfor motorcykel bukser, og kombinerer et stilrent og råt look med sikkerheden i et par ægte motorcykelbukser.

Broger laver kevlar bukser med vægt på sikkerheden. I bukserne finder du et stort stykke Kevlar fra DuPont, der dækker hele bagdelen rundt om hofterne og går ned over knæ og lår. Det hele er lavet af et samlet stykke, så der er garanti for sikre og slidstærke kevlar bukser, med sikkerheden i top.

Som et ekstra tillæg til de ovenstående modeller, har de fleste kevlar bukser samtidig indlæg i hofte og knæ. Dette er for at yderligere højne sikkerheden og tage af for selve anslaget. Kevlar i bukserne sørger derefter for, at bukserne ikke går i stykker, hvis er rammes mod noget eller der glides over asfalten.

Selve denim stoffet er lavet af en kombination af bomuld, Coolmax og Cordura. Dette sikrer at stoffet i sig selv er aldeles slidstærkt, mens det samtidig holder dig afkølet takket være Coolmax blandingen.

I bukserne er samtidig brugt de populære SAS-TEC indsatser, som er CE level 2 godkendt i knæene, mens hofterne er level 1 godkendt.

Alle vore kevlar jeans fås både til damer og herre og vi har et stort lager af alle de mest solgte modeller. Er du i tvivl om størrelsen, er du altid velkommen til at kontakte os. Derudover har vi inkluderet en størrelsesguide på alle de forskellige par bukser, du skal blot klikke ind på hvert enkelt.

Broger MC Jeans - kevlar jeans