Caberg Duke

Caberg Duke - En styrthjelm i særklasse

Caberg Duke er den hidtil mest solgte og mest populære hjem fra italienske Caberg. Hjelmen udmærker sig ved at være en flip-up hjelm, der i modsætning til mange andre flip-up hjelme, ikke går på kompromis med sikkerhed.

Styrthjelmen er udført med sans for detaljer og designet er lækkert og stilrent. Ventilationen i hjelmen er helt i top, takket være de mange indtag og den dynamiske udformning af luftkanalerne i hjelmen.

Hjelmen udmærker sig bl.a. i Sharps test af hjelmen. Sharp er en stor uafhængig instans, der tester hjelme og giver dem karakter efter deres sikkerhed. Carberg Duke scorer 5 ud af 5 i testen, hvilket værner om sikkerheden og kvaliteten af denne hjelm. Sharp tester hjelmen under mange forskellige forhold og forskellige tryk i forhold til et sammenstød. Hvis du ønsker den uddybende test, kan du finde den her.

Sharp tester.

Caberg Duke er forberedt til Pinlock og der medfølger også Pinlock når man køber hjelmen. Hvis du ikke er bekendt med Pinlock systemet, så fungerer det som en slags termorude. Det er en ekstra indsats der sættes på indersiden af visiret i hjelmen, og derefter lukker helt tæt med visiret. Dette setup gør det utroligt svært for glasset, at dugge og der vil derfor altid være klart og fri udsigt gennem visiret.

En Caberg hjelm tilpasset til din kørestil

Caberg Duke styrthjelme.

En af de fede ting ved denne hjelm er, at du kan køre lovligt både med kæbepartiet oppe og nede. Hjelmen kan låse kæbepartiet når det er slået op, hvilket er en lækker funktion hvis du f.eks. kører på landevej eller andre veje med lavere hastigheder.

Det indbyggede sol-visir kan let skydes ned, så du stadig ikke får vind direkte i øjnene, men bibeholder følelsen af vinden mod ansigtet. På den måde er hjelmen nem og praktisk at justerer i forhold til forskellige hastigheder og vejr-behov.

Du kan se hele vores model udvalg af Caberg styrthjelme her.

Detaljer og finesser

Hjelmen er med en lækker quick-release lock så den er nem at spænde af og i. Det indvendige for er udtageligt og kan afmonteres og vaskes, hvis hjelmen skulle komme til at lugte over tid.

Skulle man mod forventning få ridser eller stenslag i visir eller pinlock, kan begge disse skiftes. Visiret er monteret i et enkelt klik-system, så det er let at afmontere og skifte om nødvendigt. Vi anbefaler at du måler omkredsen af dit hoved, før du bestiller en hjelm. Du kan finde et måleskema til dette, ved at klikke dig ind på en af de forskellige modeller af Caberg Duke.