CMS hjelm

CMS hjelm - Et sikkert valg

CMS er Portugisisk og har eksisteret siden 1976, hvor den første udvikling af styrthjelme startede. Målgruppen startede med at være racerkørere, men er senere blevet til flere serier henvendt til både touring og street.

CMS logo.

Derudover har de i de sidste år lanceret en række pilot-hjelme, med et flot retro design der stammer tilbage fra 60′ og 70-erne. Alle CMS hjelme er lavet i Europa, og lever fuldt op til de standarder, der er for hjelme herhjemme.

Alt er bygget af letvægtsmaterialer og vejer typisk 1400 gram (50g +/-). Mærket er endnu ikke udbredt her i norden, men er stort i bl.a. Spanien, Portugal, Italien samt Frankrig og det er ikke uden grund. Mærket har gennem den sidste årrække vundet forskellige priser for deres serier, bl.a. har deres lækre design fået mange roser.

Vores udvalg af CMS hjelme

Vi har her på siden valgt at føre de fire mest kendte serier. For at have noget for alle har vi valgt at tilbyde det absolut bedste fordelt ud på forskellig kørestil. Vi fører derfor deres GTRS, GTR, SUV samt Vintage serie. Enhver CMS hjelm er en kombination af nymoderne teknologi med respekt for design og opbygget af nøje udvalgte materialer.

CMS GTRS og CMS GTR er de højt udviklede fullface race-serier. Målet har været at bygge en hjelm der yder sit bedste under høje hastigheder og med et bredt synsfelt. Disse hjelme har gennemgået utallige tests i vindtuneller og er konstant blevet udviklet til at nå nye højder indenfor aerodynamik. Resultatet er disse lækre racer-hjelme. GTRS serien er den, der bruges under løb af flere racerkørere.

CMS SUV og CMS SUV GT er en lækker all-around hjelm der henvender sig til touring segmentet samt alle der kræver en god pålidelig hjelm til den daglige kørsel. Hjelmen har mange lækre features og er en system hjelm, altså en såkaldt flip up hjelm.

CMS Vintage er den helt klassiske pilot-serie bygget på det gamle design fra 60- og 70’erne. Hjelmene er udført i lækkert materiale og med mange flotte detaljer. De bruges typisk sammen med de velkendte pilotbriller som kan spænden fast på hjelmen via et hjelm-strap bagpå.

CMS styrthjelm

På billedet ovenfor ses en af de sponsorede racerkørere fra et portugisisk racerløb. Hjelmen i brug er CMS hjelm - GTRS Carbon modellen, der vejer omkring de 1250 gram. Der er tre indtag til luft i fronten samt hele fire udgange bagtil. Dette for at skabe en cirkulation der gør hjelmen behagelig at have på, selv under varme forhold som. f.eks. et racerløb.

I Portugal bliver racerløb ofte sponsoreret af hjelmfirmaer, da man ønsker at promovere sikkerheden og ydeevnen ved hver af de hjelme, for forskellige firmaer har udviklet.