Interphone

Interphone er kendt for deres række af stabile intercoms til mc hjelme. Her på siden finder du de nyeste produkter såsom Interphone Avant og Interphone Tour, som er de mest solgte modeller. Derudover finder du alt i tilbehør til dit nuværende headset.

Interphone bluetooth kommunikation

I 2005 præsenterer Cellularline (som står bag Interphone) deres første Bluetooth® headset, som det danske MC marked tager til sig. I dag er de bedst kendt for deres innovation inden for kommunikation mellem motorcyklister og det er netop derfor, at du finder deres intercoms her på siden. I årenes løb har Interphone vundet tilliden hos motorcyklister takket være den funktionalitet og den pålidelighed som deres enheder tilbyder.

De nyeste skud på stammen dækker "Interphone Avant" samt "Interphone Tour". De bygger på den nyeste teknologi og har den bedste batteritid samt rækkevidde. I begge sæt får du ekstra god lyd, og en funktionalitet som gør dem lette og betjene.

Interphone holder dig opdateret

Det er velkendt at der fortsat udvikles på software efter et produkt er lanceret, for at udbedre små fejl og mangler, som kan opstå løbende i takt med, at andre brugermønstre opstår. Interphone har fri firmware opdatering af deres enheder, og du er derfor sikret den nyeste teknologi direkte til din enhed.

Det vil sige du får de nyeste features, fejlrettelser og bedre stabilitet, hver gang der kommer en ny opdatering - og det gør der løbende.

Vil det så sige der er fejl på produktet når du køber det? Nej, Interphone sætter en ære i, at lave et produkt der kører stabilt. Firmware opdateringer er udelukkende for at rette de ting, som det ikke har været muligt at tage forbehold for tidligere. Du kan opdatere din enhed direkte på Interphones side, som du finder her.

Kan de nye og gamle modeller snakke sammen?

Svaret er ja. Når du først har et af deres headsets, så er du sikret at det vil kunne snakke sammen med alle de nye - og de gamle sæt. Du er derfor sikret et bluetooth headset, som vil virke og kunne bruges ud i fremtiden.

Derudover kan modellerne snakke sammen med en række af andre intercom fabrikanter. Mange af producenterne læser deres headsets til kun at kunne snakke sammen med samme mærke - det gør Interphone ikke. Du kan dermed koble op med en lang række af de andre anerkendte mærker på markedet.

Montering og installering af headset i din styrthjelm

I videoen herunder vises, hvordan du let og simpelt kan installere dit headset i din hjelm.

Interphone