MC tasker - Bagagetasker til motorcyklen

Alt i MC tasker til din motorcykel. Vi sælger de mest populære modeller fra Tyske Held, som med garanti leverer god funktionalitet og lang holdbarhed. Vi har bl.a. et udvalg af haletasker, tanktasker og vandtætte bagagetasker lige til at spænde på din motorcykel.

Få styr på din oppakning med en praktisk MC taske

Når du skal på tur skal du kunne have din oppakning med på en nem og praktisk måde. Der er flere måder at transportere din baggage på og traditionelt kører de fleste med sidetasker. Vi har valgt at have et udvalg af tanktasker samt haletasker, som typisk er dem der bruges til det mest anvendte bagag - eller hvis du blot skal på en kort tur, uden større oppakning.

Tanktaske kan bruges til at sætte på tanken og vil ofte være magnetisk. Denne er praktisk da den er let at tilgå og vægten er fordelt ligelidt på motorcyklen. Derudover bruges den ofte til at holde de genstande, som du bruger jævnligt på din tur.

Haletasken er en praktisk måde at have lidt ekstra med på f.eks. en sportscykel, hvor du ikke har plads ved tanken, da du vil ned og ligge over den. Haletasken passer perfekt til mindre ture og er praktisk og let at tage med.

MC tasker. Haletaske eller tanktaske