Ny webshop med styrthjelme

Ny webshop med styrthjelme her i 2017

Så er det endelig blevet tid til at løfte sløret for vores nyeste webshop, nemlig vores søskendeshop med styrthjelme. I denne shop har vi lagt vægt på, at have et stort sortiment af forskellige styrthjelme i forskellige prisklasser - så her er noget for enhver smag.

Derudover har vi også fået en ny importør med, som leverer en spændende sortiment fra Vemar. Disse styrthjelme er først lagt på denne side, men er nu også ved at blive overført til vores dedikerede side.

Vi har lagt vægt på, at en styrthjelm skal passe dig og det er netop derfor vi på styrthjelm siden, har fri ombytning af størrelser og de fleste modeller imellem. På den måde er du sikret en hjelm der altid passer dig. Det er din garanti for sikkerhed og tilfredshed.

Vores mål er på sigt at blive danmarks største hjelmforhandler og åbne forretninger med udelukkende styrthjelme. Indtil dette bliver realitet må vi dog nøjes med vores webshop på styrthjelm.dk

Mere end bare hjelme!

Udover hjelme vil vi også tilbyde alt i tilbehør til disse. Det kan blandt andet være i form af reservedele, visirer eller diverse Pinlocks.

På siden finder du også en videoguide til, hvordan du finder den helt perfekte styrthjelm. Derudover har vi lagt vægt på, at have alle fabrikanternes mål med på siden. Det vil sige at du på hvert enkelt hjelm, kan se den specifikke fabrikats mål. Dette er vigtigt da de forskellige fabrikanter bruger forskellige mål for deres skaller.

Vi håber på denne måde, at gøre det let og overskueligt for dig, at vælge den helt perfekte styrthjelm. Skulle du mod al forventning blive skuffet, kan du selvfølgelig returnere pakken til os, og så krediterer vi hele dit beløb.

Vi er her for at yde en god service, og det går vi langt for! Så kig ind på styrthjelm.dk og find din nye drømme-hjelm!