Styrthjelm - MC hjelm

Her finder du vores udvalg af forskellige styrthjelme til motorcyklister. Fælles for mange af mc hjelmene på siden er, at de får 5/5 i Sharps test. Er du i tvivl om, hvilken mc hjelm du skal vælge? Så kontakt os gerne.

Se mere

kategori

Er du i tvivl om, hvilken motorcykel hjelm du skal vælge?

Skal du have ny styrthjelm, så find inspiration blandt vores mange modeller. Vi har hjelme til alle formål og fælles for alle er, at hvert enkelt styrthjelm lever op til de danske standarder.

Vi har gjort det nemt for dig, at finde den helt rigtige størrelse. Når du er klikket ind på en styrthjelm skal du blot klikke på ”størrelsesguide”, og følge denne. Her kan du se, hvilken der passer netop dig.

Hvis du er i tvivl om, hvilken model der vil opfylde dine krav. Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vejleder og fortæller gerne om vores erfaringer med de forskellige motorcykel hjelme. Du er selvfølgelig også velkommen til, at skrive en mail til os.

Vi går op i sikkerhed, og når det kommer til styrthjelme udvælger vi kun de bedste og sikreste modeller. Caberg er et italiensk mærke der gang efter gang udmærker sig ved, at lave de bedste og mest robuste styrthjelme - og så endda i et super flot design med mange egenskaber. I Vemar får du en styrthjelm i særklasse, disse er lavet i Europa og er oprindeligt lavet til racer segmentet.

Styrthjelm - MC hjelm - Motorcykel hjelm