XCP Professional - Beskyttelse og pleje

XCP er kendt fra maskinindustrien, hvor de producerer nogle af de mest effektive og langtidsholdbare produkter til vedligehold af maskiner. De har lanceret denne serie som er specielt anvendelig til motorcykler. Mest anerkendt er deres Rust Blocker, som mange betragter som det bedste på markedet.

XCP plejeprodukter til vedligehold af motorcykel

XCP har et lille men målrettet sortiment af produkter, som henvender sig til motorcykelindustrien. Det mest solgte er deres XCP Rust Blocker, som effektivt forhindrer rust og korrosion. Denne har samtidig vundet utallige priser i rustbeskyttelse og det kan du læse mere om på selve produktet. Produktet betragtes af mange som den bedste rustbeskyttelse på markedet.

Deres Universal Parts Cleaner giver en dybdegørende og drøj rengøring som samtidig opløser snavs, olie og andet skidt. Perfekt til rengøring af områder, som er angrebet af påbegyndende rust eller har fået olierester eller bremsestøv. Produktet er specielt anvendeligt til at rense en motorcykelkæde. Det er netop dette produkt "Honda Racing" benytter i deres arbejde med sportscykler.

Dertil kommer deres egen kædesmørelse XCP Chain Lubricant, som er et prisvenligt alternativ til de langt dyrere kæde-produkter på markedet. Denne kædesmørelse er universal og kan benyttes til alle typer af MC'er.

Et af deres mest kendte produkter er ligeledes deres XCP ONE, som er en multifunktionel spray, som vi kender det fra WD-40 - men langt bedre og mere effektiv. Dette produkt løsner, smører, renser og beskytter på samme tid. Derudover fjerner det fugt, så det holder din motorcykel beskyttet. Produktet fås ligeledes en en "grøn" udgave, som er lavet 99% på biologisk baseret materiale. Altså det miljøvenlige alternativ!

XCP beskytter din motorcykel året rundt

XCP er specielt kendt for, at deres produkter har samme langvarige effekt, som det kendes fra maskinindustrien, hvor vind og vejr virkelig sætter maskiner som står udenfor, på en prøve. Det er disse udmærkelser, som deres forbrugerserie ved navn "xcp professionel" bygger på. Netop derfor opnår du med XCP en langvarig beskyttelse, som er testet gennem mange år i andre industrier og samtidig har klaret sig med bravour.

XCP Professional - Rust Blocker og XCP One