Shark hjelm

Her finder du vores udvalg af hjelme fra Shark. Shark producere hjelme med nøje udvalgt funktionalitet er og specielt kendt fores deres Shark Spartan, Evo One 2, S-Drak og deres Skwal 2 hjelme.

Shark hjelme - Kvalitetshjelme fra franske Shark

Shark er en af de eneste franske producenter som virkelig har sat sig tungt på markedet. I deres udvalg af styrthjelme er specielt lagt vægt på funktionalitet og Shark Evo One 2, er en af de mest revolutionerende hjelme på markedet.

Derudover er de kendt for at lave race-hjelme og sportstouring-hjelme, som udmærker sig ved, at være lydløse og samtidig har sikkerhed i topklasse. De fleste af deres serier laves i carbon udgaver, hvilket gør dem ekstra stærke og samtidig lette i vægt.

Vi fører de mest populære hjelme fra Shark, men vi kan få hele udvalget hjem. Finder du derfor ikke den hjelm du ønsker, så kontakt os gerne. Vi kan tage alle modeller hjem, og vi er altid åben for ønsker ang. hvad vi bør have i vores faste sortiment.

Med over 25 års erfaring inden for fremstilling af motorcykelhjelme er det ikke underligt, at Shark hurtigt er blevet en af verdens mest dominerende mærker. Shark har forhandlere i mere end 45 lande, og beskæftiger over 600 mennesker og fortsætter med at operere fra hovedkvarteret i Marseille, Frankrig.

Deres ønske om at skubbe tekniske grænser for at skabe innovative produkter er stadig essensen i dag. Shark har altid troet på at videreudvikle deres produkter ved hjælp af de ultimative testpilot, nemlig motorcykel racere fra verdens mest prestigefyldte mesterskaber.

Med navne som Carl Fogarty, Randy De Puniet og Scott Redding på listen, er det nemt at se, hvorfor Sharkhjelme bliver forbliver go-to mærket for mange motorcyklister i dag. Denne udvikling gennem racingsegmentet har ført til, at Shark ikke kun fokuserer på komfort og innovation, men i sidste ende fokusere på sikkerhed.

Shark hjelm