Shoei hjelm

Shoei kræver ingen nærmere præsentation. Det er hjelmmærket der gang på gang har leveret nogle af de bedste hjelme til de kræsne motorcyklister.

Shoei hjelme er valget når kun det bedste er godt nok

Fra Shoei kommer kun det bedste af det bedste. Gentagende gange har Shoei præsteret at bygge de mest anerkendte hjelme på markedet. Her går du ikke galt i byen - hjelmene ligger ofte i den dyre ende, men for den kvalitetsbevidste er det et sikkert valg.

SHOEI blev grundlagt af Eitaro Kamata tilbage i 1958, hvilket gør SHOEI til en af de ældste udbydere af motorcykelhjelme. Da SHOEI først kom på markedet, blev der udelukkende designet produkter til racingindustrien, men efterhånden er SHOEI blevet en af de største og mest anerkendte mærker på markedet - også her i Danmark.

SHOEI udvikler hjelme i fiberforstærket komposit, som giver dig de absolut bedste egenskaber i en hjelmskal. SHOEI hjelme er med det anvendte materiale ekstrem stærk, men stadig ultra let at bære. Flere års erfaring og kompetente medarbejdere har været med til at skabe en komfortabel hjelm i stærkt- og holdbart materiale, som er kendt i hele verden

En SHOEI hjelm giver dig en topkvalitetshjelm, som scorer højt på skalaen for sikkerhed. SHOEI har med deres sikre hjelme vundet et utal af tests verden over. Det skyldes måske deres ekstreme kvalitetssikring og det fakta, at hjelmene er håndlavet i Japan.

Deres eftertragtede racehjelm X-Spirit III hjelm har bl.a. været igennem SHARP sikkerhedstest, og har modtaget det flotte resultat 5 ud af 5 stjerner, hvilket gør at den ligger i toppen blandt mest sikre hjelme på markedet.

Vores udvalg består af de mest eftertragtede hjelme på markedet, da vi udbyder hjelme som GT AIR II, Neotec 2, NXR og X-Spirit III. GT-AIR II er kendt for sine gode ventilerende egenskaber, mens Neotec II er den ikoniske flip-up hjelm, som er en bestseller her i Danmark. Fælles for Shoei hjelme er, at de er håndlavet på japanske fabrikker, hvor de formstøbes og manuelt slibes og skæres til.

Shoei hjelm