Asivik - MC camping udstyr og telte

Asivik er et dansk mærke der producere produkter til camping. Vi har valgt at have et nøje udvalgt sortiment, der passer godt på MC segmentet. Produkterne er lette, slidstærke og så fylder de ikke meget på en motorcykel.

MC telte og udstyr til MC camping

Asivik har altid været vores go-to mærke, når det kommer til mc camping. På en motorcykel er pladsen sparsom, og Asivik laver kompakte produkter af super god kvalitet - og derudover er det et dansk mærke, som bygger på godt og gennemtænkt design. På den måde kombineres plads og funktionalitet og det afspejler vores produktsortiment.

Vi har bl.a. vores best-seller AirMat3 7.0 XL, der virkelig er kompakt men samtidig god at ligge på. Er man et luksusdyr og har man lidt mere plads, da anbefaler vi vores Asivik Camp 10, som næsten er som sengen derhjemme.

Du finder samtidig et udvalg af af telte der egner sig specielt godt til MC camping. Disse er både rummelige og lette at slå op og ned. Samtidig er de produceret med respekt for naturen og i et design der gør dem særdeles egnede til netop MC camping.

Asivik MC Camping og MC telte