Mobilholder til MC

Praktisk mobilholder til motorcykel. Fastgør mobilen til din MC med denne smarte mobilholder. Så kan du let bruge din mobil som GPS eller til musik.

Mobilholder til MC - Få mere ud af din mobil

Mobiltelefonen har i dag så mange funktioner, at den på mange måder er uundværlig. Derfor kan du med en praktisk mobilholder til din MC, have den lige ved hånden uden skal skulle stoppe og stå af. Denne mobilholder holder sikkert mobilen på plads, ved hjælp af elastikker. Den er universal og passer til diverse telefon typer.

Holderes gør ikke mobilen vandtæt - så vær opmærksom på, om din mobil er vandtæt i sig selv, eller om du måske skal benytte et vandtæt mobilcover. For nogle vil kåben dække mobilen og det er derfor ikke nødvendigt at gøre noget.

Benytter du kun din MC på de gode solskinsdage, så kan du bruge denne mobilholder uden andet tilbehør. Kommer der et regnskyl, vil vi dog anbefale at du tager mobilen i lommen, såfremt den ikke er vandtæt.

Det praktiske ved en holder til mobilen er, at du nu kan benytte alle de funktioner som mobilen tilbyder, mens du kører. Dette omfatter bla. GPS, som er yderst brugbart hvis du er på en længere tur, eller skal finde den hurtigste vej til målet.

Mobilholder til mc