Schuberth hjelm

Schuberth hjelme er et af de mest solgte mærker i Danmark og er samtidig den foretrukne hjelm hos det danske politi. Schuberth er et tysk brand med mere end 70 år på banen. Deres mest populære modeller er bl.a. C4 Pro og C5.

Schuberth hjelme - Foretrukket af det danske politi

Schuberth er kendt for deres kvalitetshjelme og deres høje sikkerhed og oftest lydløse hjeme. De produceres i Tyskland og selve firmaet har mere end 70 år på banen.

Schuberth producerer ikke kune motorcykelhjelme, men er kendt i en række af industrier for deres hjelme. I dag tæller dette både racerhjelme til biler, bskyttetseshjelme til arbejdspladsen, hjelme til militær og politi samt brandvæsen.

Kort sagt kan det siges, at Schuberth har lavet hjelme i de fleste kategorier - og måske er dette grunden til, at de i dag er ledende på markedet indenfor mc hjelme.

Vi har valgt at have deres mest populære modeller som C4 Pro samt Schuberth C5. Vores sortiment bliver løbende opdateret og selvom du ikke finder den farve du leder efter, så kan vi med garanti få den hjem til dig. Vi er officiel forhandler af Schuberth og kan derfor trække på mere end ét lager her i Europa.

Schuberth fik for deres hjelme 'best brand' prisen af det eksklusive motorcykelmagasin Motorrad, som er Tysklands største og mest presstigefyldte motormagasin.

Hvilken hjelm bruger politiet?

Det er et af de spørgsmål vi ofte hører. Svaret er også at det danske politi ofte benytter Schuberth hjelme. Typisk af modellen C3 Pro samt C4 Pro udgaven. Det er med stor sandsynlighed også deres næste valg når Schuberth C5 er på markedet fra 2022. Valget faldt efter sigende på disse hjelme, da dette var nogle af de mest lydløse, når det kom til at kører ved højere fart og ved udrykning med sirene.

Schuberth hjelm