Beer Pong Borde i Sverige

Beerpong er blevet stort i Danmark og netop derfor har vores partnershop StudyShop lanceret deres side i Sverige også.

I dag er det en realitet. Studyshop.se er begyndt at sælge beer pong borde og udstyr til beer pong i Sverige. På den danske shop er der længe blevet solgt artikler til det populære øl-spil, og det er denne stigning i antallet af solgte borde, der ligger til grund for udvidelsen.

Hvad er Beer pong? Hvis du ikke allerede kender til beerpong, så er det måske tid til, at stifte bekendtskab. I dag er det et af vores mest populære spil i DK og det spilles på både barer, i privaten samt på skolerne rundt om i landet.

Hvad er reglerne i beer pong? Helt simpelt - det gælder om at ramme i modstanderens kopper, således at modstanderen skal drikke indholdet af disse. Hvad man så vælger at hælde i, det kan være helt op til hvert enkelt hold.

Køb dit nye billige beer pong bord her.

Beer Pong Sverige billigt.

Bolder der bruges, er den samme som man kender fra bordtennis. Den er både let og lille, så den kan nemt blive påvirket af vinden. Derfor er det også mest fordelagtigt at spille beerpong indendørs. Det skal dog siges, at spillet ofte bliver meget overvældende, og derfor ofte udvikler sig til, at nogen støder ind i bordet.

Til spillet skal man bruge et bord i korrekte må, samt nogle afmærkninger for, hvor kopperne skal stå. Kopperne der bruges er ofte røde kopper, som kun bruges en enkelt gang. Disse kan ofte købes billigt, samme sted som bordet er købt.

Holdene i beer pong er ofte 2 mod 2, men dette er selvfølelig valgfrit. Der spille med 1 bold pr. mand. Det vil sige, at en side har to bolde, som er fordelt ligeligt ud på de to spillere.

Væltes en kop ned fra bordet, da skal denne ses som ude - men indholdet kan selvfølgelig ikke drikkes. Ligeledes hvis en kop vælter, mens man støder ind i bordet, da må det være en straf.